İkizler Burcu Aralık ayı yorumu

NaZLıHaN

Administrator
İKİZLER ARALIK 2021 AYLIK BURÇ YORUMU

Aralık ayına başladığınızda ayın ilk günü aşkta çok şanslı olacaksınız. Genel olarak ruh halinizde yüksek olacaktır. Şans her konuda arkanızda olacaktır. 4 Aralık’taki yeniay karşımıza bir Güneş tutulması olarak çıkıyor. Bireysel olarak olumlu yorumlayabileceğimiz bu tutulmayla sizler uzun vadede ilişki ve evlilik hayatınızda yeni adımlar atacaksınızdır. Kalbiniz boşsa yeni bir ilişki, bir ilişkiniz varsa evlilik yoluna girecek adımlar atabilirsiniz. Ortaklıkla iş kuranlarınız olabilir. Ortaklık bu tutulmada iyi bir fikir olacaktır. Tutulmanın burcunuza etkileri daha detaylı olarak ilgili videonun içinde yer alacaktır. Ayın ortasıyla beraber ruh haliniz, enerjiniz biraz düşebilir ama geçici birkaç gün olacaktır. Ayrıca geçmişinizde bıraktığınız birinden sürpriz bir adım görebilirsiniz. 19 Aralık’taki dolunay ise bizzat sizlerin burcunda gerçekleşiyor. Dolunay diye korkmayın aksine hayatınızda tamamlanma süreci olacaktır. Attığınız hangi adım varsa size bolluk ve şans olarak geri dönecektir. Unutmayın ne yapacaksanız kendiniz için yapmalısınız. 21 Aralık’ta Güneş Oğlak burcuna geçiyor. 20 Ocak’a kadar finansal olarak rahat bir nefes alabilirsiniz. Bu dönemde borçlarınızı kapatacak tutarlar elinize geçebilir. Miras davanız varsa sonuçlanabilir. Sizden borç isteyenler olabilir paranızı kendinize saklayın. 29 Aralık’ta Jüpiter Balık burcuna geçiyor. Bu konuya detaylı video gelecektir. 2022’de şans size gelecek planlarınızda destek olacak bazılarınıza da kariyerde değişimler getirecektir. Herkese mutlu yıllar diliyorum. 2022 güzellikler getirsin.

Şanslı ve olumlu günler: 1-8-9-12-13-17-18-19-27-28

Düşük enerjili günler: 2-3-6-7-15-16-29-30

Aşkta güzel günler: 1-27-28