NaZLıHaN
Administrator

Aynı çocuk gibi sevmişim seni, beklentisiz ve şaibesiz.
Sen benim arayıpta bulduğum değil, hiç aklımda yokken aşık olduğumsun.

Ben seni ne dağlara ne de buğulu camlara yazdım. Ben seni yüreğime yazdım.
Okyanusta ölmez de insan, gider bir kaşık sevdada boğulur.
Seni ne zaman unutacağımı sorma. Çünkü ne zaman öleceğimi bilmiyorum.
Aşık olduğun zaman ilk görüşte değil, her görüşte aşık olacaksın.
Aşk seninle güzel bir tanem. Sen benim ömrüme ömür katan nefesimsin.
Yağmur başladı… Gelse de ıslansak dediği biri olmalı insanın.
Aşk yolunun garip yokuşları ve inişleri vardır. Çıkarken baş döner, inerken gönül bulanır.
Benden seni seviyorum dememi bekleme sevgili. Biz de zikir sessiz çekilir.
Benim şiirlerim çay kokar, düşlerim sade sen. Demlikte nefesin, bardakta gamzen.
Bütün insanları sevebilirdim, sevmeye senden başlamasaydım.

Bir rüya gibi çıktın karşıma, her anımda yaşadım seni doya doya, bitmez içimde ki bu aşk sana seviyorum seni yeminliyim sana.
Uçan kuştan selam yollarım sana, kalbimin en derin yerinden sevgiler biriktirdim. Hasret biriktirdim.
Sen nehirlerde akan suyum, beni ıslatan sevda yağmurumsun, sen aşka yol aldığım ilk gemi durduğum son limansın. Sen beni üşüten rüzgar, yüreğimi yakan son ateşsin.
Hayat bir sudur, önünde durulmaz. Mavi bir renktir arkası görülmez. Arkadaşlık bir sırdır anahtarı verilmez. Sevgim sana ebedi asla kalpten silinmez.
Bir yudum sevgi koskoca bir okyanusa bedeldir. Şimdi uzaklarda senin bir yudum sevgine hasretim sevgilim. Seni hasretimi tüketircesine kucaklıyorum.
Yum gözünü aç elini. Yüreğim senindir. İster cam kenarına koy, güneş alsın. İster can kenarına koy, hep sende kalsın.
Yol sen olsan yorulmadan yürürüm, rüyam sen olsan hep uyurum, gecem sen olsan sabahı hiç istemem. Son nefesim sen olsan şimdi ölürüm.
Varlığın bana yetmiyorken, yokluğunla avunmak zorundayım! Ya al götür kalanımı. Ya da gel, tamamla eksik kalan yanımı.