Akrep Burcu Aralık ayı yorumu.

NaZLıHaN

Administrator
AKREP ARALIK 2021 AYLIK BURÇ YORUMU

Aralık ayına adım attığınız geçmiş ayın psikolojik ve fiziksel yorgunluğu hala üstünüzde olacaktır. Ama bu durum uzun sürmeyecektir. Devam eden günlerde tam tersi bir ruh haliyle enerjik yola devam edeceksinizdir. Emek verdiğiniz konularda geri dönüşler alacaksınızdır. 4 Aralık’taki yeniay karşımıza bir Güneş tutulması olarak çıkıyor. Bireysel olarak olumlu yorumlayabileceğimiz bu tutulmayla sizler önümüzdeki birkaç ay maddi olarak güzel gelişmeler yaşayabilirsiniz. Tutulma döngüleri sizlerin burcuna geçmiş olsa da bu Yay’daki tutulma sizlere en azından finansal olarak destek sağlayacaktır. Gelirinizde artış olacağı zamanlardan geçeceksinizdir. Tutulmanın burcunuza etkileri daha detaylı olarak ilgili videonun içinde yer alacaktır. Ayın ortasıyla beraber herkese sürprizler olsa da sizlere sürprizler evlilik ve ilişki hayatında olacaktır. Umutsuzken ilişki hayatınızda ayaklarınız bir anda yerden kesilebilir. 19 Aralık’taki dolunay, finansal konularda bir tamamlanma süreci olacaktır. Borçlarınızla ilgili yapılandırma veya kredi başvurusu düşünüyorsanız iyi olacaktır. Ameliyatlar içinse pek uygun olmayabilir. 21 Aralık’ta Güneş Oğlak burcuna geçiyor. 20 Ocak’a kadar çevrenizde otoritenizi ispatladığınız zamanlarda olacaksınız. Bu ya iş ya da eğitim hayatında kendinizi zirveye taşımanızla olabilir. Kardeşlerinizi yakın çevrenizle ilgili güzel haberler alabilirsiniz. 29 Aralık’ta Jüpiter Balık burcuna geçiyor. Bu konuya detaylı video gelecektir. 2022’de bilin ki en şanslı olan burçlardan birisiniz. Ama bunu size özel videoda iyice irdeleyeceğiz çünkü aynı anda baş etmeniz gereken bir tutulma döngünüz olacak. Ama aşk hayatında tutulmanın tuzağına düşmezseniz aşka doyacaksınız. Herkese mutlu yıllar diliyorum. 2022 güzellikler getirsin.

Şanslı ve olumlu günler: 2-3-10-11-20-21-25-26-29-30

Düşük enerjili günler: 1-12-13-17-18-19-27-28

Aşkta güzel günler: 10-11-16