NaZLıHaN
Administrator
Bakalım kozmetik dünyasında bu hafta en çok hangi ürünler satılmış? Kozmetik ürünleri arasında bakım ürünleri mi makyaj ürünleri mi yarışı kazanmış? Kozmetik markaları arasında en çok tercih edilenler hangisi olmuş? Yeni çıkan kozmetik markaları, fiyatı dibi gören makyaj ürünleri hangileri olmuş? Kore kozmetik ürünleri mi haftanın yıldızı olmuş yoksa yerli kozmetik ürünleri mi?
Hepsi içeriğimizde! Haydi o zaman...
1. Bir rujdan beklenenden daha fazlası!

Maybelline Hydra Moisture Extreme Collagen ruj dudak dolgunlaştırıcı ve nemlendirici etkiye sahip. Aynı zamanda SPF15 ile de dudaklarınızı koruyor.
2. Renklerin güzelliğine bakar mısınız?

Yoğun renkler, yumuşacık doku...
Bir far paletinde olması gerekenler.
Ayrıca renklerin güzelliğine bakar mısınız?
Bayıldım...
3. En sevilen maskara Sky High!

Kirpikleri daha güzel uzatan bir maskara görmedim...
Neredeyse tüm arkadaşlarım bunu kullanıyor. Eskiden grupta en uzun benim kirpiklerim olurdu. Ta ki arkadaşlarım bu maskarayı keşfedene kadar.
4. Bu dudak maskeleri bir harika!

Bu maskeler şahane!
Kuru ve çatlayan dudakları besliyor, nemlendiriyor ve peeling etkisi ile pürüzsüz görünmesine yardımcı oluyor.
Dudaklarınız daha dolgun, parlak ve seksi görünecek.
Kullanımı da son derece kolay. Yatmadan önce silikon maskeyi dudağınıza yerleştirip 15 dakika bekletin. Maskeyi çıkarınca dudağınızı silmeden uyuyun...
Tüm gece boyunca etkisi devam edecek...
5. Çok pahalıya satılan bir ürünün muadilini yapmışlar... Harika olmuş!

Golden Rose dudak balsamı farklı çeşitleri ve uygun fiyatı ile bu haftanın en çok satanlarından biri olmuş.
6. Kolonya hala en önemli ihtiyaçlardan...

7. Kim ister ki yanında pis kokan bir erkeği?

Yeni Axe Africa ter kokusunu maskelemeden durduran dual action teknolojisine sahip.
48 saat boyunca etkili olan harika bir kokusu var.
8. Mara'nın yeni oje serisindeki renkler efsane!

3 oje tek kapak tasarımı ile bu yeni serilerin her biri çok başarılı. İstanbul'un renkleri de gerçekten şahane!
9. Nivea Micellair gül suyu içeren çift fazlı makyaj temizleme suyu, bu haftanın en çok tercih edilen cilt temizleme ürünlerinden biri.

Organik gül suyu içeren temizleme suyu, tüm cilt tipleri için uygun.
10. Gözlerinizi belirginleştiren bir mineral eyeliner: Jane Iredale göz sürmesi,

Jane Iredale göz sürmesi, buğulu göz makyajı için idealdir.
Fırça yapısı sayesinde sürümü de son derece kolay.
Hepsi içeriğimizde! Haydi o zaman...
1. Bir rujdan beklenenden daha fazlası!

Maybelline Hydra Moisture Extreme Collagen ruj dudak dolgunlaştırıcı ve nemlendirici etkiye sahip. Aynı zamanda SPF15 ile de dudaklarınızı koruyor.
2. Renklerin güzelliğine bakar mısınız?

Yoğun renkler, yumuşacık doku...
Bir far paletinde olması gerekenler.
Ayrıca renklerin güzelliğine bakar mısınız?
Bayıldım...
3. En sevilen maskara Sky High!

Kirpikleri daha güzel uzatan bir maskara görmedim...
Neredeyse tüm arkadaşlarım bunu kullanıyor. Eskiden grupta en uzun benim kirpiklerim olurdu. Ta ki arkadaşlarım bu maskarayı keşfedene kadar.
4. Bu dudak maskeleri bir harika!

Bu maskeler şahane!
Kuru ve çatlayan dudakları besliyor, nemlendiriyor ve peeling etkisi ile pürüzsüz görünmesine yardımcı oluyor.
Dudaklarınız daha dolgun, parlak ve seksi görünecek.
Kullanımı da son derece kolay. Yatmadan önce silikon maskeyi dudağınıza yerleştirip 15 dakika bekletin. Maskeyi çıkarınca dudağınızı silmeden uyuyun...
Tüm gece boyunca etkisi devam edecek...
5. Çok pahalıya satılan bir ürünün muadilini yapmışlar... Harika olmuş!

Golden Rose dudak balsamı farklı çeşitleri ve uygun fiyatı ile bu haftanın en çok satanlarından biri olmuş.
6. Kolonya hala en önemli ihtiyaçlardan...

7. Kim ister ki yanında pis kokan bir erkeği?

Yeni Axe Africa ter kokusunu maskelemeden durduran dual action teknolojisine sahip.
48 saat boyunca etkili olan harika bir kokusu var.
8. Mara'nın yeni oje serisindeki renkler efsane!

3 oje tek kapak tasarımı ile bu yeni serilerin her biri çok başarılı. İstanbul'un renkleri de gerçekten şahane!
9. Nivea Micellair gül suyu içeren çift fazlı makyaj temizleme suyu, bu haftanın en çok tercih edilen cilt temizleme ürünlerinden biri.

Organik gül suyu içeren temizleme suyu, tüm cilt tipleri için uygun.
10. Gözlerinizi belirginleştiren bir mineral eyeliner: Jane Iredale göz sürmesi,

Jane Iredale göz sürmesi, buğulu göz makyajı için idealdir.
Fırça yapısı sayesinde sürümü de son derece kolay.