Balık Burcu Aralık ayı yorumu

NaZLıHaN

Administrator
BALIK ARALIK 2021 AYLIK BURÇ YORUMU

Aralık ayına başladığınızda ayın ilk günü parayla ilgili şanslı olacaktır. Özellikle kredi, borç ödeme gibi konularınız varsa sorunsuz hallolacaktır. Negatif ruh halinden bir anda çıkacağınız haberler alabilirsiniz. 4 Aralık’taki yeniay karşımıza bir Güneş tutulması olarak çıkıyor. Bireysel olarak olumlu yorumlayabileceğimiz bu tutulmayla uzun vadede kariyer hayatında zirveye çıkacaksınız. Alacağınız bir haber veya telefon mutlu edecektir. Çalışmayanlar ise geleceğe dair planlarında kararsız ise harekete geçmek için kendinde o gücü bulacaktır. Tutulmanın burcunuza etkileri daha detaylı olarak ilgili videonun içinde yer alacaktır. Ayın ortasıyla beraber sizi çok sevindirecek sürpriz bir haber alabilirsiniz. Bu durum umulmadık anda sizi çok mutlu edecektir. Eğitimde de başarılar sizinle olacaktır. Çevreniz genişleyecek yeni çevrelerden iş fırsatları bulabilirsiniz. 19 Aralık’taki dolunay, sizler için aile ve ev konularında bir tamamlanma süreci olacaktır. Varsa bir gayrimenkul işiniz bu dolunayla beraber neticelenecektir. Ailede de bir beklenti varsa güzel gelişme yaşanacaktır. 21 Aralık’ta Güneş Oğlak burcuna geçiyor. 20 Ocak’a kadar şansına şans katan bir Balık olacak. Her konuda yüzünüz gülecek. Bir tek aşk hayatında Venüs retrosundan ötürü fevri olmamaya dikkat edin. Aşkta, parada, kariyerde şans sizinle olacak. 29 Aralık’ta Jüpiter Balık burcuna geçiyor. Bu konuya detaylı video gelecektir. 2022 sizin yılınız olacak. Herkes dönüp Balık’ı izleyecek diyorum ve daha da büyüsünü bozmuyorum 🙂 Herkese mutlu yıllar diliyorum. 2022 güzellikler getirsin.

Şanslı ve olumlu günler: 2-3-6-7-10-11-29-30

Düşük enerjili günler: 1-8-9-22-23-27-28

Aşkta güzel günler: 20-21