Koç Burcu Aralık ayı yorumu

NaZLıHaN

Administrator
KOÇ ARALIK 2021 AYLIK BURÇ YORUMU

Aralık ayına başladığınızda ilişki hayatınızda şansınız açık olacak. Ayın ilk gününe duygusal olarak güzel bir başlangıç yapabilirsiniz. Ayın devam eden günlerinde borçlarınıza, kredilerinize kafa yormanız gerekebilir. Finansal olarak açılmak iyi olmayabilir. 4 Aralık’taki yeniay karşımıza bir Güneş tutulması olarak çıkıyor. Bireysel olarak olumlu yorumlayabileceğimiz bu tutulmayla sizler pozitif bir sürece adım atıyor olacaksınız. İyi gitmesi gereken ne varsa ummadığınız şekilde pozitif ilerleyebilir. Yeni başlangıçlar iyi gelecektir. Yüksek öğrenimle ilgili güzel gelişmeler yaşayabilirsiniz. Yurt dışı işleriniz, seyahatleriniz yolunda gidecektir. Bazılarınız astroloji, felsefe gibi konularda eğitim almak isteyebilir. Tutulmanın burcunuza etkileri daha detaylı olarak ilgili videonun içinde yer alacaktır. Ayın ortasıyla beraber maddi konularınız ön plana çıkacaktır. Gelirinizde sürpriz bir artış yaşayabilirsiniz. 19 Aralık’taki dolunay ise hayatınızda tamamlamanız gereken konularda size şans getirecektir. Özellikle eğitimle ilgili bir sonuç bekliyorsanız sevineceksinizdir. Yakın çevrenizdekilerin hayırlı bir haberini alabilirsiniz. İletişime dayalı sektörlerde çalışanlar için kariyerde beklenen haberler gelebilir. 21 Aralık’ta Güneş Oğlak burcuna geçiyor. 20 Ocak’a kadar kariyer hayatınızda beklenen yerlere gelebilirsiniz. Yönetici pozisyonuna yükselebilirsiniz. Çalışmıyorsanız hayata dair planlarınız varsa eyleme geçmeniz iyi olacaktır. 29 Aralık’ta Jüpiter Balık burcuna geçiyor. Bu konuya detaylı video gelecektir. 2022’de bambaşka bir Koç göreceğizdir her şeyden arınmış her şeyi arkasında bırakmış… Herkese mutlu yıllar diliyorum. 2022 güzellikler getirsin.

Şanslı ve olumlu günler: 4-5-8-9-12-13-22-23-31

Düşük enerjili günler: 2-3-10-11-25-26-29-30

Aşkta güzel günler: 22-23