Yengeç Burcu Aralık ayı yorumu.

NaZLıHaN

Administrator
YENGEÇ ARALIK 2021 AYLIK BURÇ YORUMU

Aralık ayına başladığınızda ayın ilk günüyle beraber ailenizle ilgili bir sevinç yaşayabilirsiniz. Evinizle ilgili de bir tadilat veya alım-satım işleri varsa hayırlı gidecektir. Devamında ise aşkta şansınız açılacaktır. 4 Aralık’taki yeniay karşımıza bir Güneş tutulması olarak çıkıyor. Bireysel olarak olumlu yorumlayabileceğimiz bu tutulmayla ofis hayatınızda yeni başlangıçlar uzun vadede yaşayacaksınızdır. Beklediğiniz bir terfi varsa yakın zamanda güzel haber alabilirsiniz. Sağlık sorunlarınız varsa yavaş yavaşa şifa bulacağınız bir döneme girdiğinizi hissedeceksiniz. Ruhsal olarak sizi kısıtlayan her şeyden kurtulacaksınız. Tutulmanın burcunuza etkileri daha detaylı olarak ilgili videonun içinde yer alacaktır. Ayın ortasıyla beraber hayatınızda neler yaşayacağınıza inanamayacaksınız. Sürprizler ayın ortasına damga vuracak. Ansızın bir aşka yelken açabilirsiniz. 19 Aralık’taki dolunay artık hayatınızda ardınızda bırakmanız gerekenler için size güç verecektir. Psikolojik olarak aşağı çeken ne varsa artık bu defterleri kapatıp yeni bir hayata adım atmak isteyeceksinizdir. Bu dolunayda hislerinize güvenin. Rüyalarınız çıkabilir. Aklınızdan geçen şeyler gerçek olabilir. Meditasyon iyi gelecektir. 21 Aralık’ta Güneş Oğlak burcuna geçiyor. 20 Ocak’a kadar ilişki hayatınızda taşların yerine oturduğu bir dönem olacak. Kafanızda net olmayan şeyler varsa içinize sinecektir.İşiniz ortaklıkla ilerliyorsa güzel gelirler bu dönem elde edebilirsiniz. 29 Aralık’ta Jüpiter Balık burcuna geçiyor. Bu konuya detaylı video gelecektir. 2022’de yüzü bir sene boyunca gülecek burçlardan biri olacaksınız pozitif ruh halinize doyum olmayacak kıymetini bilin. Herkese mutlu yıllar diliyorum. 2022 güzellikler getirsin.

Şanslı ve olumlu günler: 2-3-10-11-15-16-20-21-29-30

Düşük enerjili günler: 5-8-9-17-18-19-31

Aşkta güzel günler: 2-3-16-29-30